Onsdags menu - for kun 60 kr.

Hver onsdag får kokken frie hænder til at kunne tilberede lækker mad til dig som ønsker et nemt og smagfuldt måltid. Retterne kan variere i form af god dansk mad, men lader sig også inspirere af andre verdenshjørner.

Kokken benytter sig kun af de bedste råvarer, der altid garantere kvalitet og velsmag. Det er portionsanrettet og lige til at varme.

OBS: Da onsdagsretten er meget eftertragtet, ønsker vi at I bestiller minimum 2 dage i forvejen.

Eksempler på en onsdagsmenu:

Onsdagsretter..

ONSDAGSRETTER

Uge 42 den 16. oktober

Marineret kyllingebryst, bagte rodfrugter, ristede kartofler med senneps/peberrods sauce

 

Uge 43 den 23. oktober

Skipperlabskovs med rødbeder og brød

 

Uge 44 den 30. oktober

Forloren hare med hvide kartofler og ribsgele sauce

 

Uge 45 den 6. november

Efterårsgryde med mørt svinekød, perleløg og grønt. Hertil ris

PRIS KR 60,00

Portionsanrettet lige til at varme

Bedes bestilt senest 2 dage i forvejen

ANNETTES SMØRREBRØD

Tlf 46593002    www.asbrød.dk

dav
smørrebrød roskilde annettes smørrebrød

OBS: Hver måned kommer vi med et nyt onsdags menu kort. Ring og hør nærmere og bestil på tlf. 46 59 30 02