Fest menuer

Komponer selv din egen festmenu ud fra de forskellige menu forslag. Sammensæt 8 forskellige retter, efter eget valg.
OBS. Fest menuer er minimum 10 kuverter.

Kolde menuer

  1. Gravad laks med sennepsdressing og dild.
  2. Ferskrøget laks med røræg og asparges.
  3. Varmrøget laks på plukkede salater og dressing.
  4. ½ avocado med rejer, caviar og dressing.
  5. ½ æg med rejer .- mayonnaise og citron.
  6. Marineret sild samt karrysild med løg og capers.
  7. Hønsesalat på ananasring.
  8. Roastbeef med remoulade og ristede løg.
  9. Dyrlægens natmad; saltkød, leverpostej, sky og løg.
  10. Blandet grøn salat og kartoffelsalat.

Lune retter

  1. Tarteletter med høns i asparges.
  2. Fiskefilet med remoulade og citron.
  3. Leverpostej med bacon og champignon.
  4. Små frikadeller – 3 stk.
  5. Mørbradbøf med bløde løg og champignon.
  6. Hakkebøf med bløde løg og surt.
  7. Flæskesteg med rødkål.
  8. Porre/skinke tærte.

Desserter

  1. Osteanretning med frugt og druer.
  2. Frugttærte med cremefraiche.
  3. Flødefrugtsalat i chokoladeskål.
  4. Ris a’ la mande med kirsebærsauce.
  5. Frugtfad.
  6. Gammeldags æblekage med flødeskum

Pris pr. kuvert kr. 275,00 (Minimum 10 kuverter)

Ring og bestil på tlf. 46 59 30 02